Seminaarit

Seminaariohjelmamme - Elinikäistä oppimista

Tietämys tasapainotus ja diagnostiikka tekniikasta ei ole käytännössä kovin yleistä.Sitä ei opeteta ammatillisessa koulutuksessa, harvemmin ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Ehkäpä kolleega antaa opetusta,mutta tämä ei ole paras mahdollinen tapa. Seminaariohjelmamme tarjoaa ratkaisun mihin tahansa tasapainotuksen osa-alueeseen, tasapainotuksen teoriasta käytännön suoritukseen, yleiseen käyttöön, tai erityisongelmien ratkomiseen.

Ammattilaiselta ammattilaiselle - tuottaa parhaan tuloksen
Seminaarien pitäjämme ovat kaikki kokeneita tasapainotuksen ammattilaisia. Heille on kertynyt paljon tasapainotuksen käytännön kokemusta jota he jakavat teille. Lisää asiantuntijoita Schenck RoTecilta löytyy kattamaan erityistasapainotuksen ja diagnostiikan aihealueita, opettamaan ja vastaamaan kysymyksiinne - jopa koskien teidän omia tasapainotusongelmianne.

Seminaareja specialisteille pidetään Darmstadtissa Saksassa monista eri aiheista, joihin voitte ilmoittautua kauttaame tai suoraan Darmstadtiin. Tietoja seminareista saatavilla esim. puhelimen välityksellä.Tarjoamme myös yksilöllisiä seminaareja aiheistanne koneellanne tai erityisseminaareja Darmstadtissa.